3. plivački maraton Raslina 2012 dobio CRO CUP licencu

Dragi naši plivači, prijatelji i posjetioci Raslinskog plivačkog maratona.

Sa zadovoljstvom Vas obještavamo da je službeno potvrđen datum 3. PLIVAČKOG MARATONA RASLINA 2012. Kao i dosad to je predzadnja subota u 7 mjescu, a ove godine taj datum je 21.07.2012. Također od ove godine imamo novitet! Veoma smo ponosni na činjenicu da je ove godine Raslinski maraton po prvi put dobio prestižnu CRO CUP licencu od strane Hrvatskog saveza daljinskog plivanja.

Ovom licencom Raslinski plivački maraton dobiva dodatnu potvrdu dosadašnje kvalitete ali i obvezu da se pridržava visokih standarda organizacije i kvalitete budućih natjecanja pod okriljem CRO CUP-a. Kao i dosada, pokušat ćemo da Vam na našem maratonu bude što ljepše i da se zamarate samo s plivanjem dok je sve ostalo na nama.:)

Dok željno iščekujemo dan maratona i pripremamo sve pojedinosti kako bi našim plivačima i posjetiocima bilo što ugodnije i ljepše, Vi na našim stranicama možete pročitati sve pojedinosti o ovogodišnjem maratonu u propozicijama maratona te vidjeti kako je sve to izgledalo u ove protekle dvije godine.

I naravno, već sad se možete prijaviti za 3. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2012. na linku prijave. Također, sva pitanja i prijedlozi vezano uz ovogodišnji plivački maraton su dobrodošli te nam ih možete poslati na mail ili putem kontakt obrasca.

Nadamo se da se vidimo na startu i na pravoj fešti od sporta!

RASLINA FACEBOOK FAN PAGE